About This Project

Šifra: VKW 10

Isplativo i praktično.
Mnoge kompanije preferiraju kontejnere, jer imaju modularne mogućnosti gradnje.

Isplativiji, izdržljiviji i korisniji u odnosu na druge mogućnosti gradnje. Kontejnerski su popularni zbog brzine izrade i nude raznoliku upotrebu.

Kontejnerske građevine, koje ponekad funkcionišu kao spavaonice na gradilištu, ponekad se koriste kao uredi, a ponekad se nalaze u gradu kako bi zadovoljile potrebe javnosti, pojavljuju se u mnogim područjima života.

Mnogo su pogodnije od armirano-betonskih konstrukcija zbog svoje izolacije, tehničke opreme i prilagodbe potrebama.

 

Opcije strukture kontejnera
Kontejnerske konstrukcije, koje su postale neophodne za građevinske i infrastrukturne projekte svih veličina na gradilištu su; ured, spavaonica, trpezarija, WC-tuš, prodajni bife, taksi stajalište, pa čak se i koriste kao neka vrsta vikendica.

Kod nas možete pronaći mnoge modele kontejnera dizajnirane za sve potrebe za upotrebu na gradilištu, kao i modele kontejnerskih kuća dizajnirane kao životni prostor.

Kontejneri nude savršeno i korisno okruženje, imaju mogućnost da se brzo demontiraju i ponovo izgrade na drugom zemljištu.

Demontažni kontejner

Ima jednostavne mogućnosti ugradnje a značajno smanjuje troškove transporta. Pored toga, gradilišta koja zahtevaju često raseljavanje, organizacije, vojne jedinice, itd. Demontažni model kontejnera, koji je vrlo funkcionalan i povoljan sistem za područja, isporučuje se iz naše tvornice na teren kao paket.

Kontejner pojedinačno

Opcija pojedinačnog kontejnera, koja ima jednodijelnu konstrukciju kontejnera, može biti dizajnirana kao jedna soba ili kuhinja, WC-tuš po želji.

Grupni kontejner

Model grupnih kontejnera, koji se formira kombiniranjem pojedinačnih kontejnera u grupe, proizvodi se u skladu sa svrhom istovremenog zadovoljavanja potreba prepune populacije. Grupni kontejneri, koji su u poslovnim prostorima preferirani za spavaonice ili kafeterije, nude idealan životni i radni prostor za desetine osoblja. Smatra se jednim od najpogodnijih rešenja za kontejnere za kompanije sa svojim ekonomskim obilježjima.

Kuća kontejner

Kontejnerske kuće koje vam se nude s mogućnostima kao što su 2 + 1 i 3 + 1 u skladu s potrebama porodica također imaju različite mogućnosti. Ovi modeli kontejnera su isplativi, izdržljivi.

WC-tuš kontejner

Kontejner nove generacije, razvijen je kako bi zadovoljio potrebe za toaletom i tušem i obično ga preferiraju kompanije za potrebe osoblja na radnim mestima.

Metropol kontejner

Ova vrsta kontejnera se koristi za urede, prodajni bife, taksi stanice kao i WC-tuš-kabine. Osmišljeni su tako da uzimajući u obzir javne potrebe u gradskim centrima, dolaze u prvi plan svojim visokim estetskim izgledom i prilagodljivošću teksturama grada.

Share
0