title image

O NAMA

Na trzištu Srbije poslujemo od aprila 2019 godine kao predstavnici Turske kompanije čije se glavno sedište nalazi u Istanbulu. Nudimo proizvode najnovijih tehnologija. U prvom planu su nam potrebe i očekivanja kupaca.

Nudimo montažne kuće i to jednospratne, dvospratne i luksuzne vile. Kontejnerska tipska rešenja različitih kvadratura za urede, kuće,maloprodaju i sl. Montažne objekte za stambena naselja,kampove. Montažne kuće i objekte možemo da izradimo po želji i potrebi kupca na osnovu predloženog projekta. Svi naši proizvodi su izrađeni u skladu sa klimatskim uvjetima regije.

KVALITET0%
BRZINA0%
USLUGA0%

Zadovoljni klijenti

Zašto odabrati nas

STRUČAN KADAR

Radimo na projektovanju, proizvodnji i izgradnji uz garanciju vrhunskog kvaliteta uz pomoć stručnog kadra.

ISKUSTVO

Kompanija koju predstavljamo preko 20 godina uspešno proizvodi i gradi, ima predstavništva širom sveta a samim tim i završene velike projekte u mnogim zemljama kao; Nemačkoj, severnoj Africi, Iraku, Iranu, Azerbejdžanu, Engleskoj, Libiji, Sudanu, Saudijskoj Arabiji i mnogim drugim zemljama.

REFERENCE

Dugogodišnje iskustvo i raznolikost projekata su nam omogućili da izgradimo veliku bazu klijenata. Na obostrano zadovoljstvo izgradili smo prijateljske dugogodišnje odnose sa svim nasim klijentima. Radili smo za velike televizijske kuće, internacionalne svetske korporacije i brendove.

PODRŠKA

Nudimo uslugu „Ključ u ruke``, primer izrade kuće u našem slučaju podrazumeva kompletnu montažu sa laminatnim podom i toalet sa keramikom. Tokom izrade bilo kojeg našeg projekata na terenu imamo ekipu i supervizora koji vrši nadzor,oni mogu da odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice.

PRISTUPAČNE CENE

Na trzištu Srbije možemo se pohvaliti najkonkurentnijom cenom uz raznolikost odabira, odličnim kvalitetom i inovativnosti materijala i konstrukcije.

CERTIFICIRAN KVALITET

Svi naši materijali su prošli sve tehničke preglede i zadovoljili standarde te su certificirani Amtri Veritas,TSE, Turski patent Institut, Orela.